capçalera xarxes

Xing, menéame, tuenti, twitter, foursquare…Cal estar en totes les xarxes?

Aquest post neix, en part, com a complement de l’entrada que l’Albert Sierra va publicar fa uns dies en el seu blog Museus 2.0. En aquesta es posava a debat la possibilitat que alguns museus proporcionin una comunitat pròpia en la seva institució, com en el cas del Louvre.

Per completar aquest debat, a través del blog d’en Tolo Moya, historiador i especialista en públicitat, relacions públiques i màrketing polític, i gràcies a la feina de Dosdoce i a BPMO, hem obtingut un quadre resum de les principals xarxes que existeixen actualment. En aquesta mapa sintètic hi trobem representades les principals característiques de cadascuna: tipologia (n’hi de dedicades a la literatura, a empreses, etc.), visibilitat, cost, atenció al client, comunicació interna, etc. Esperem que ens ajudi a acabar-nos de situar dins d’aquest complex panorama que cada vegada creix més!.

5 comments

  1. Oriol Fort says:

    Un blog molt interessant. I aquesta última entrada també. L’únic inconvenient és que la foto resulta massa gran per veure-la amb claredat. Hi ha alguna versió més reduïda? Gràcies i molta sort en el projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>