LOS VIKINGOS DESEMBARCAN EN EL MUSEO MARÍTIMO DE BARCELONA

L’art de l’expectativa: els Víkings desembarquen al MMB

Avui, un post breu per destacar la campanya promocional a Facebook que s’ha dut a terme recentment al Museu Marítim de Barcelona, en motiu de la flamant exposició sobre el món víking.

La veritat és que no té res de sorprenent com a acció comunicativa, se n’han fet d’altres de similars, però destaca pel fet d’estar ben planificada i executada, oferint petites càpsules curioses al llarg dels dies anteriors a la inauguració. En format vídeo, imatge o esdeveniment, molts usuaris s’ha anat encuriosint i compartint aquesta prèvia, com és el cas del joc “Hnefatafl” o el desembarcament de peces i la seva instal·lació.

La campanya s’emmarca en una estratègia digital que abraça altres accions, com és la visita especial per a bloggers que va tenir lloc a inicis d’abril, i de la qual se’n relata l’experiència als blogs Miradas desde la Copa i Raining Stones, o el llançament d’un concurs de microrelats: un exemple a seguir per altres museus en properes exposicions.

 

La seqüència completa dels 11 dies d’expectativa a Facebook, en la següent galeria:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>