Oficina central de Twitter

L’actualitat dels museus en 5 tuitaires

Després del recull dels millors blogs que us vam presentar fa un temps, amb el post d’avui volem fer un repàs (i de passada, retre un petit homenatge a la feina ben feta) dels perfils a Twitter del món dels museus i patrimoni més destacades del país. Sempre es fa difícil escollir, però hem intentat incloure-hi varietat de recursos i discursos. Allà van! 

#1museoenfurecido

@MuseoEnfurecido

Àcid i directe, t’arrencarà més d’un somriure. Acostuma a expressar en tuits allò que molts no ens atrevim a dir amb paraules.

 

 

@#2SantosMMateosSantosMMateos

Versió “light” de MuseoEnfurecido, però igualment àcid. Això sí, sempre amb crítiques constructives per millorar i guiar la política cultural del país. S’explaia en les seves argumentacions al blog “Miradas desde la copa“.

 

 

#3Mediamusea@MediaMusea

L’encantadora Soledad Gómez està darrere d’aquest perfil, basat en el Blog de Mediamusea. Per molt que ho intento, no aconsegueixo estar tan al dia com ho està ella de les darreres aplicacions i iniciatives online dels museus i institucions culturals.

 

 

@Innova2#4Innova2

Potser una de les expertes en comunicació i museus més internacional. Et farà viatjar des del teu mòbil als principals congressos i trobades d’arreu del món, com és el cas de Museums and the Web.

 

 

#5MuseumNext@MuseumNext

Pels qui vulgueu saber què es cou i què es courà als museus: propostes comunicatives, exposicions innovadores, estratègies a les xarxes socials i idees, moltes idees!

 

 

 

Necessiteu més recomanacions? Seguiu les nostres llistes a Twitter i afegiu els vostres tuitaires favorits sobre poesia, art, museus, arqueologia, arxius i, fins i tot, mascotes de museus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>