Creativitat!

10 consells per alimentar la creativitat

Avui ens venia de gust parlar d’un aspecte ben transversal, que ben bé podria tenir cabuda en un bon cabàs de disciplines: la creativitat. I és que, més enllà del consell número #7, podem parlar des de l’experiència i assegurar que realment funcionen: cada vegada es fa més fàcil emplenar una pàgina en blanc del processador de textos o de crear una campanya creativa a les xarxes socials. Us atreviu a posar-les en pràctica? 

Scooter_front_view_512#1 CANVIA DE RUTA quan vagis a la feina, a l’escola, a casa…busca alternatives, segur que en trobes!

Pizza_with_mushrooms_512#2 INVENTA UN PLAT NOU a la cuina, amb els ingredients que tinguis a mà. Et sorprendràs a tu mateix! (esperem que en positiu…)

Drawing_pencil_outline_512#3 PORTA SEMPRE LLIBRETA I LLAPIS/TABLET  a mà, no se sap mai quan la inspiració farà acte d’aparició.

Rubik_Cube_512#4 NO DEIXIS MAI DE JUGAR, qualsevol excusa és bona: sudokus, trencaclosques, jocs mentals…gamifica la teva vida!

Telescope_astronomy_tool_to_observe_space_from_distance_512#5 SIGUES MÉS OBSERVADOR. Per què no fixar-nos en els edificis mentre passegem? Segur que hi trobem detalls que mai havíem vist!

Paint_board_and_brush_512#6 EXPLICA IDEES MITJANÇANT DIBUIXOS. Sabies que et permetrà fer connexions noves entre conceptes?

Paint_can_512#7 PINTA LES PARETS DE BLAU. No és broma: segons un estudi de la Universitat de Columbia, aquest color ajuda a desenvolupar la imaginació.

Laughter_Face_512#8 MIRA MÉS PROGRAMES DE COMÈDIA! Sí, com més feliços i contents estiguem, major capacitat creativa…

Female_baby_head_512#9 INTENTA PENSAR COM UN NEN, tal com deia Picasso: “Tot nen és un artista. El problema és seguir sent-ho quan ens fem grans”.

Alarm_clock_512#10 FES MÉS PAUSES. Està  demostrat que en intervals de 30-45’ amb pauses de 5’ permeten desconnectar i tornar a la càrrega. I si et costa obligar-te a descansar, l’aplicació Pomodoro Timer t’hi donarà un cop de mà!

I tu, què fas per ser més creatiu/va?

Mosaics recomana…

          

* Imatges: FlatIcon – free icons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>